Partners

Partners

Wij werken nauw samen met onderstaande partners zodat groei en ontwikkeling van het kind centraal staat.

Onderwijs- en opvoedondersteuning

Samenwerkingsverband de Eem
Om alle kinderen een passend aanbod te kunnen bieden, werken de reguliere scholen en scholen voor speciaal (basis)onderwijs samen in een samenwerkingsverband.
www.swvdeeem.nl

JOSEE: steunpunt passend onderwijs in de regio Eemland
Heb je vragen over passend onderwijs of loop je vast op school dan kun je terecht bij het jeugd- en oudersteunpunt Eemland: JOSEE.
Op www.josee.nu vinden jeugdigen (van 4 tot 18 jaar) en hun ouders en verzorgers toegankelijke, objectieve informatie over passend onderwijs. De medewerkers van JOSEE denken met je mee, geven informatie en kunnen je in contact brengen met de juiste personen en instanties.

Ook kun je vragen over je eigen specifieke situatie voorleggen aan JOSEE. Wil je persoonlijk advies of steun, dan heeft JOSEE een aantal spreekuren per week, waarvoor je online eenvoudig een afspraak kunt maken. Je kunt JOSEE ook gewoon bellen tijdens de spreekuren. JOSEE werkt onafhankelijk en objectief. Vragen kunnen anoniem gesteld worden.
Contact
Bel: 033 – 30 30 488
Mail: contact@josee.nu

Voor het maken van een afspraak klik hier

De actuele spreekuurtijden vind je op de website: www.josee.nu

JOSEE is gesloten tijdens de schoolvakanties van de regio Midden-Nederland.

Wij zijn kernpartner van ABC Kattenbroek. ABC staat voor Amersfoortse Brede Combinatie. Scholen, kinderopvang en welzijn werken binnen Kattenbroek samen met onze bondgenoten aan het bevorderen van de ontwikkelingskansen voor alle kinderen in de wijk. O.a. door het organiseren van activiteiten. Lees meer op ‘Over ABC Kattenbroek. [https://www.abc-amersfoort.nl/abc-scholen/abc-kattenbroek/]

Wijkteam
Contactpersoon: 
wijkteamkattenbroek@wijkteam-amersfoort.nl
www.wijkteam-amersfoort.nl

GGD
www.ggdru.nl

Indebuurt 033
info@indebuurt033.nl
www.indebuurt033.nl

Buurtsportcoach
www.buurtsportcoach.nl

Muziekles

Elna en Edgar Lerk bieden namens de Koninklijke Amersfoortse Muziekvereniging naschoolse muzieklessen: blokfluit, klarinet en saxofoon behoren tot de mogelijkheden. Er wordt ook gewerkt aan een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) voor kinderen die meer willen weten van muziek en muziekinstrumenten. Daar leren ze dan noten lezen en krijgen ze hulp bij de eventuele keuze voor een instrument. Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met Elna via dubbelriet@gmail.com.

Typeles
Basic-Typewriting
033 - 258 66 09
www.basic-typewriting.nl

Parochie Hoogland
https://www.katholiekamersfoort.nl/onze-parochie/sint-martinus/