Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Buitenschoolse opvang 

Kindcentrum de Breede Hei is de plek voor kinderen van 2-13 jaar in Kattenbroek. Het kindcentrum bestaat uit een basisschool, een speelleergroep en een buitenschoolse opvang. De speelleergroep en de buitenschoolse opvang hebben een eigen ruimte. daarnaast gaan we graag naar buiten ook als het regent. Op het verniewde schoolplein heeft ieder kind de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven.

Na schooltijd is het tijd om even te ontspannen, wat te drinken, je verhaal kwijt te kunnen en dan... lekker spelen! Verkleden als piraat, ridder of prinses. Het mooiste vliegtuig bouwen van lego of hout, samen een modeshow organiseren. Dollen met vrienden, buiten een hut bouwen, met z'n allen voetballen. Of gewoon rustig een boek lezen of een spelletje doen, want dat kan natuurlijk ook.

Uitdagende en afwisselende activiteiten

Naast de ruimte om lekker hun gang te gaan, bieden we de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuur & techniek. Iedere pedagogisch werker heeft zo z'n eigen talent of specialisme, en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij meedoen.

Kijk voor meer informatie over buitenschoolse opvang door Ska kinderopvang of om uw kind aan te melden op https://www.ska.nl/locaties/breede-hei/