Ons kindcentrum

Waar wij voor staan

De mooiste uren van de dag is het kind bij ons in het kindcentrum. Onze primaire taak is om de kinderen goed toe te rusten, zodat ze zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Dat kunnen wij niet alleen, voor het kind is het van het grootste belang dat er een optimale samenwerking is tussen ouders/verzorgers en kindcentrum. We zien de ouders/verzorgers als partner in de begeleiding van het kind.

Wij willen aansluiten op de wereld van nu en morgen. Een kindcentrum waar kinderen de hele dag terecht kunnen. In ons kindcentrum gaat het niet alleen om kennis en vaardigheden, maar ook om de houding die we daarbij aannemen en de waarden die eronder liggen. Wij gaan daarbij uit van onze kernwaarden: veiligheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Ze zorgen voor houvast in ons eigen handelen en onze kijk op de wereld.

Appelbomen

In de hal van de Breede Hei groeien prachtige appelbomen. Bomen met mooie, sterke, gezonde takken. Bomen die heel veel appeltjes geven: kleine, grote, sappige, stevige, appels met een deukje, glanzende appeltjes. De verschillen tussen kinderen maakt dat we leren van en met elkaar. De appeltjes van de Breede Hei zijn de kinderen van de Breede Hei! Voor alle appeltjes is er een plekje in onze bomen; een plekje in ons kindcentrum. Onze slogan 'De Breede Hei, basis voor groei en ontwikkeling' ondersteunt onze visie.

Informatie

Partners binnen ons kindcentrum zijn basisschool de Breede Hei en Ska Kinderopvang. Informatie over onze school vindt u op deze website en in de schoolgids (op de pagina Downloads). Informatie over Ska Kinderopvang vindt u op www.ska.nl.Wij nemen u graag mee met een rondleiding op Kindcentrum de Breede Hei.

Rondleiding Kindcentrum de Breede HeiRondleiding de Breede Hei